Eerste vaste medewerker van Argus Vision

2019 kenmerkt zich als een bijzonder belangrijk jaar voor Argus Vision. De afgelopen 3 jaar hebben we een forse groei meegemaakt. We deden verschillende uitdagende projecten voor grote en mooie namen in verscheidene sectoren. Nu beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in onze groeistrategie.

Eerste medewerker
Onze kwaliteit en dienstverlening waren altijd onze grootste troef. Om dat in de toekomst te behouden, namen we de strategische keuze om onze eerste vaste medewerker aan te nemen. Wannes Van de Vondel vervoegt sinds kort onze rangen als business office manager.

Wannes deed in het verleden al heel wat ervaring op. Als coöperant en Business Partner bij WaW heeft hij dit bedrijf mee laten en zien groeien. Tijdens zijn studies deed Wannes stage als project manager voor een gemeente vlakbij Valencia (Alzira). Daarnaast genoot hij een opleiding als PPL-piloot en is hij volop bezig met zijn ATPL opleiding. Ook heeft hij Entrepreneurial Management gestudeerd aan de Universiteit van Kaapstad.

De business office manager van Argus Vision
Wannes zal onze klanten en teamleden helpen als Business Office Manager. Dat houdt in dat hij de dagdagelijkse werking van Argus Vision op zich zal nemen. Zo zal hij onder andere zorgen voor:

  • De communicatie met klanten en leveranciers
  • Het sturen en opvolgen van onze marketing
  • Het aanvragen van toelatingen en vergunningen

Nieuwe start, nieuwe website
U heeft het misschien wel gemerkt: Argus Vision heeft sinds kort ook een nieuwe website. Die digitale uitvalsbasis geeft u een beter beeld over wie we zijn, wat we doen en hoe we u kunnen helpen.
Wil u nog meer wete
n over Argus Vision & de manieren waarop we u helpen? Neem contact met ons op!

Interested in working together?

Interesse hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor jou? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Neem contact met ons op Download onze bedrijfsbrochure