Toestellen

De toestellen

Argus Vision beschikt over verschillende types drones, die op basis van uw noden kunnen worden ingezet. Hierdoor kunnen wij zowel binnen als buiten vliegen, in verstedelijkt gebied én op afgelegen locaties. Bovendien is het mogelijk om alle camera-settings te wijzigen tijdens de vlucht. Alle beelden worden steeds in de hoogst mogelijke kwaliteit geschoten en aangeleverd.

De drones

Argus Vision beschikt over verschillende toestellen, door dit uitgebreide aanbod kunnen wij het juiste toestel voor de juiste job inzetten. De keuze van het toestel wordt bepaald door de omgeving waarin de vlucht wordt uitgevoerd (licht, wind, ...) - de beeldvereisten - de mogelijkheid tot het wisselen van lenzen en de personeelsbezetting.

Alta6 Freefly

De Alta 6 is een toestel dat ontworpen werd door Freefly, specifiek voor de filmindustrie. Het gebruiksgemak, de flexibiliteit en de vluchtprestaties in combinatie met de Movi-gimbals maken dat de Alta-serie op dit moment de referentie zijn in de markt.

Argus One
Argus One

De Argus One is ons High-end toestel dat een payload tot 3 kg kan meepakken. Dit maakt dat we hier verschillende type camera's onder kunnen monteren afhankelijk van de wens van de klant. Een ander voordeel van deze zwaardere uitvoering is dat dit toestel ook uiterst stabiele beelden oplevert bij windsnelheden tot 4 beaufort. Operaties kunnen veilig uitgevoerd worden tot windsnelheden van 5 beaufort. Dit toestel wordt steeds bediend door 2 operatoren: een gecertificeerd piloot en een cameraman. De cameraman heeft de volledige besturingsvrijheid van de camera (rotatie over zijn 3 assen)

Inspire 1
Inspire 1

De Inspire 1 is de gulden middenweg tussen de Argus One en de phantom 2; de iets zwaardere uitvoering maakt dat dit toestel ook bij een lichte bries nog stabiele beelden kan maken, een extra stabilisatiestap in nabewerking is echter niet uitgesloten. Dit toestel wordt typisch ingezet voor outdoor jobs zoals Immo - actionvideo of voor het maken van referentieshots.Dit toestel wordt steeds bediend door 2 operatoren: een piloot en een cameraman. De cameraman heeft de volledige vrijheid in het roteren van de camera over zijn 3 assen.

Phantom
phantom

De phantom is een zeer compact toestel, de kracht zit hem in zijn wendbaarheid. Het lichte gewicht resulteert echter in een hogere gevoeligheid voor wind. Deze factoren maken dat de phantom ideaal is voor het uitvoeren van indoor-opdrachten of het maken van luchtbeelden op afgelegen locaties.

High End Camera

RED Raven

RED RAVEN brings RED sensor technology to aspiring shooters everywhere. Capturing images using a 4.5K RED DRAGON® sensor, RED RAVEN reinforces RED’s commitment to its core principles. RED was founded on the belief that cinema-quality creative tools shouldn’t be in the hands of a few—it should truly be 4K for all.

Blacmagic

The world’s smallest super wide dynamic range PL mount 4K digital film camera features cinematic Super 35 sized sensor with global shutter. Includes 12 stops of dynamic range, built in 4K RAW and ProRes SSD recorder, touch screen with metadata entry, strong machined aluminum chassis and more.

Black Magic Micro *Coming soon
Blackmagic Micro

De black magic micro vormt de ultieme link tussen de high-end productie camera's en de no-nonsens body die de drone-wereld nodig heeft. De gewichtreductie resulteert in een extra vrijheid voor de regisseur, deze kan voortaan zelf de lenzen (micro four thirds) en filters gaan kiezen die hij voor zijn shot nodig heeft. Verder kan deze camera volledig manueel van op afstand bediend worden. RAW HD@30fps

Standaard Camera

Ieder drone of RPAS kan gecombineerd worden met bepaalde camera's. De Inspire 1 is gebonden aan 1 type sensor, de phantom wordt het vaakst gecombineerd met de Gopro actie-camera's. De Argus One, ten slotte, kan met zowat iedere camera of sensor gecombineerd worden, vuistregel hierbij is dat het gecombineerde gewicht van camera - lens en gimbal/stabilisator lager ligt dan 2,5 kg.

Panasonic Lumix GH4
Panasonic Lumix GH4

De DMC-GH4 is de ultieme DSLM camera met nieuwe AF-technologie en 4K video-opnamecapaciteit voor fotografie en video-opnames die voldoen aan de wensen van de professional. Met zijn 4K@25fps en 1080p@60fps kan hij voor zowat ieder professioneel luchtshot worden ingezet. Deze camera is uitgerust met een Zuiko M. 12mm f/2.0 lens.

Inspire Camera
Inspire one camera

Deze camera is standaard uitgerust met een 3-assige stabilisator, ook wel gimbal genoemd; de inspire one is standaard met deze camera uitgerust. Beelden worden geschoten aan 40k@24/30fps of 1080p@24/60fps. De 94°FOV lens is breed zonder dat dit resulteert in al te veel vervorming van het beeld (minder fisheye).

Gopro Hero 4 Black
Gopro hero 4 Black

De Gopro Hero 4 black bundelt het beste van wat Gopro te bieden heeft. De kleine actie-camera's staan alom bekend voor hun verbluffende verhouding tussen minimaal gewicht enerzijds en een verbluffende beeldkwaliteit/framerate anderzijds. - 4K @ 30fps - 1080p @ 120fps